Inicio CONCIERTOS CONCIERTO TRIBUTO DE NOFX – BAD RELIGION – OFFSPRING – FOO FIGHTERS...

CONCIERTO TRIBUTO DE NOFX – BAD RELIGION – OFFSPRING – FOO FIGHTERS MAÑANA EN BADALONA

649
0
¡BACK TO THE 90’S! TRIBUT A:
NOFXBAD RELIGIONOFFSPRINGFOO FIGHTERS

Rock Action Produccions i Estraperlo Club del Ritme presenten una festa on bandes formades per membres de diferents grups de l’escena catalana rendeixen tribut a les bandes més rellevants dels anys 90. Després de l’èxit de les 4 edicions realitzades a la sala Stroika de Manresa, per on han passat més de 2000 persones, la festa es trasllada a Badalona, on es realitzarà la seva primera edició i ho farà amb 4 bandes de luxe:

NOFX – Punkrock Allstars
Només una banda com NOFX pot fer que gent de Bye Bye Pedro, The Holy Buttons, No Way Out i No Glory s’ajuntin especialment per tocar els temes que el Fat Mike va parir durant la decada dels 90. Tocant lo bo i millor de la època Epitaph, des del «Ribed» (1991) fins al «So Long and Thanks for the Shoes» (1997). Prepareu-vos punkrockers!

BAD RELIGION – Bullitt + No More Lies
Amants del Rock DC i el Punk-Rock dels 90, van creixer escoltant els himnes d’aquests icones de l’escena californiana com són Greg Graffin, Mr Brett, Greg Hetson & co, és a dir BAD RELIGION. Repassant el seu millor repertori durant els anys 90, on la banda va passar d’Epitaph a una multi com Atlantic Records, Bullitt recordaran himnes com ‘American Jesus’, ‘Punk Rock Song’, «Generator» i molts altres. En aquesta ocasió, els de Sant Feliu comptaran amb l’ajuda d’un bon amic i paisà com és el Màxim de No More Lies, qui farà ni mes ni menys que de Greg Graffin!

THE OFFSPRING – AMERICANA (Daylight, Claiming the Crown…)
Americana és un grup del maresme fundat pels Burek’s Bro’s & friends (Daylight) per recordar-nos per què Offspring van revolucionar el punk als 90 amb 4 discos com Ignition (1992), Smash (1994), Ixnay on the Hombre (1997) i Americana (1998).

FOO FIGHTERS – The White Limo’s (Mabe’l + Txosse)
Formats arrel de l’èxit en l’actuació de la tercera edició del Back to 90’s manresà, Mabe’l i Txosse (Wheel Sound Studio, ex-No Way Out) s’ajunten per representar la descàrrega de rock que suposa la banda de Dave Grohl, que després de la mort de Kurt Cobain va oblidar Nirvana ràpidament per sorprendre a tothom amb 3 discos com ‘Foo Fighters’ (1995), ‘The Colour and the Shape’ (1997) i ‘There is Nothing Left to Lose’ (1999).

– Dissabte 19 Gener 2013 @ BADALONAEstraperlo Club
Obertura de portes: 22:00 Hrs.
Entrada anticipada 5€ / Entrada taquilla 8€
Venda només online a www.kulturalive.com
Esdeveniment Facebook: www.facebook.com/events/460056790709158/

Més info a:
www.facebook.com/rockactionprod
www.facebook.com/estraperloclubdelritme

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here